Joukko ahkeria neuloosiin sairastuneista naisia vietti ihanaa KIP päivää Lahden satamassa Kahvila Karirannan edustalla. Puikot ja koukut viuhuivat ja suut kävivät vinhaan tahtiin. Neuleet edistyivät ja juttu luisti.

Jatkoa tapahtumalle : päätimme kokoontua samoilla seuduin la 29.6.2013 klo 11.00. Kaikki käsitöistä innostuneet  tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

http://www.vesijarvenvanha-asema.fi/Image/DSC02548.JPG

Itselläni oli mukana useita keskeneräisiä neuleita. Pikkutytön mekko tuli reunuksia ja nappeja vaille valmiiksi.Linkki kyseiseen malliin löytyy sivuilta Askarteluja ja Elämänmakuja

http://kermahattu.blogspot.fi/2012/08/ohje-pikkuiseen-virkattuun-mekkoon.html

 

008.JPG

 

Toisenä keskeneräisenä työnä minulla oli mukana Novita Bambu langasta virkattava bolero. Ohjeita siihen olen katsellut Youtuben paristakin eri videosta:

MyVos Mariela Alasia  http://www.youtube.com/watch?v=C2bH_RPrP8g

sekä

Yolandasotolopez : Easy crochet Bolero All Sizes child to Adult

                                http://www.youtube.com/watch?v=vz-8367e_UU

Videot ovat englannin kielisiä, mutta siitä ei pidä pelästyä.  Tärkeimmät silmukkamäärät ilmenevät teksteissä ja jokainenhan tekee omien mittojensa mukaista. Pylväät ja puolipylväät ja piilosilmukathan näkee moneen kertaan videolta kunhan vaan jaksaa katsella niin kertausta ja toistoa tulee kyllä riittämiin.

Kolmas työni oli Viljamille tarkoitettu Eemelin mössykkä. Niitähän olen neulonut jo useita ennestään joten kuva vanhasta mössykästä. Kamerani on pojallani lainassa, joten uutta kuvaa ei nyt tähän ennättänyt. Tosin minulla taitaa olla tavallisen kamerani lisäksi kännykässä kamera, videokamerassa kamera sekä uudessa tabletissa kamera. Mutta Janne : palauta silti kamerani minulle takaisin!

m%C3%B6ssykk%C3%A4%20lippis%20001-normal

 

 

Mukanani oli vielä yksi työ, jota tosin en sitten ehtinyt ottaa lainkaan esille. Sukat. Novita Nalle langasta aloittamani "Oi ihana Toukokuu".

huhtikuu_pieni1.JPG

linkki: http://kasistakarannut.blogspot.fi/2013/05/oi-ihana-toukokuu.html

Minulla sattui olemaan vaalean punaista Nallea, joten teen sukat siitä langasta enkä tuosta kevään vihreästä.

Ja nyt ulos pihalle nauttimaan ihanaisesta sunnuntai aamusta ja "kesälomaan" aikaa enää jäljellä 4 päivää!

Aurinkoista aamua kaikille!