Koiranputkisukkia alkoi ilmaantua joulun välipäivinä. Etualan harmaaat on neulottu Leenalta saadusta harmaasta langasta 3½ ruusupuisin sukkapuikoin. 52 silmukkaa ja lankaa kului 123 g. Koko on tosi iso miesten sukka.

Seuraavat myöskin harmaat miesten jättijalkoihin sopivat on neulottu Jussi langasta 108g.

Pienemmät siniset 3½ puikot silmukoita 40 Nalle Colorista. Lankaa kului 35g. Koristeena hunajakennoa.

Ja sitten pienimmät hunajakennoiset nekin valmistuivat Jussi langasta. Silmukoita on 32. Lankaa kului 41 g.


Kauan sitten ehkä marraskuussa neuloin jo nämä huovutetut lapaset TeeTee:n ohjein Tove langasta väreistä tumma harmaa 1088 ja vaalempi harmaa 1053.  Nämä valmiiksi saadut tein 5½  puikoin kokoa S 28s. Lankaa kului 32g.

1.    Seuraavaksi aloitin kokoa M 32 silmukkaa. Sain langan riittämään toiseen lapaseen ilman peukkua, joten Lankakauppa Heiniin olisi asiaa kunhan kerkeän.

2.    Muitakin keskeneräisiä töitä löytyy: Karnaluksista ostetusta Patons Fairytale Colour 4 Me langasta aloittamani Koiranputkisukat jäivät kesken langan riittämättömyyden takia.

3.    Myöskin Karnaluksista ostamastani puna-musta langasta aloitin Panache huivia. Lanka riitti 117 kerroksen verran ja ohjeessahan näyttää olevan 131 kerrosta plus virkattu reuna. Joten Viroon vaiko Karnaluksin nettikaupasta lisälangat!

4.    Kesken on vielä "mummon neliöistä" valmistuva torkkupeite. Lisää paloja on tullut niukanlaisesti, mutta eiköhän jämäkoriin olekin tullut sopivia nysäkeriä juuri tähän työhön.

5.     Siniset 7Veljestä sukat aloitin vuoden viimeisenä päivänä. Puikot 4 ja silmukoita 52. Sepolle tarkoitetut sukat!

6.     Jossakin pussukoiden kätköissä on myöskin vihreä kauluritekele. Sekin olisi kiva saada valmiiksi.

Eiköhän tuossa ole työmaata ihan tarpeeksi vähäksi aikaa, mutta muitakin suunnitelmia päässä pyörii valtavasti. Ja ihan oikeasti keskeneräisenä taitaa olla vielä 3 pipoa, kaksi langat päättämättöminä ja kolmas vielä epäsopivana kintaiden kera kesken. Jos vielä pidempään muisten niin onhan sitten vielä yksi kelta-valkoinenkin torkkupeitto kesken, mutta saakin olla vielä tällä erää.

Mutta tarkoituksenani olisi nyt tänä vuonna tehdä hieman hillitymmin ja perusteellisemmin suunniteltuja töitä. Saapi nähdä kuinka käy.