Tämä Vuodatus juttu tökkii aina vaan. Kuvia ei saa ladattua, joten kirjoittaminen on jäänyt hyvin vähäiseksi. Mutta elämä kulkee silti eteenpäin. Helmikuussa vietimme Kössin kanssa hiihtolomaa. Hiihdimme kotimaisemissa, Jyväskylän hiihtomaassa, Himoksella sekä Luukissa Hesan tienovilla. Nummelassa kävimme uimassa. 23.2.2013 minä hiihdin elämäni ensimmäisen Finlandia hiihdon 32 km ajalla 3tuntia 10 min. Maikki sai houkuteltua minut mukaan ja hyvä kun niin tekikin. Hiihto sujui ihan mukavasti ja olo hiihdon jälkeen oli kuin maailmanmestarilla. Hiihdin numerolla 4344. Mietaakin oli leikissä mukana. Oli kuulemma hiihtänyt jonkun matkaa Maikin seurassa.

Neuleita olen väsännyt hieman hillitymmin kun niitä ei nyt meinaa saada esiteltyä täällä blogissa kunnolla.

Iisa tyttönen on nyt meillä yökylässä. Illalla saunoimme, paistoimme takassa makkaraa ja joimme mehua. Ennen makkaranpaistoa tuli takkahuoneen lattiakin pestyä pitkästä aikaa. Iisa jäjesti pienen vedenpaisumuksen suihkussa ollessaan ja vesi valui iloisesti pukuhuoneen puolelle. Mummolle vaan Sinipiika käteen ja samallahan se lattia olikin hyvä pestä.

Viljami pojastakin on tullut jo niin iso nauravainen pojan vesseli. Ikää hänellä on nyt  4 kk 5pv.

Meillä täällä Lahdessa on tänä viikonloppuna meneillään Salpausselän kisat. Illalla kesken makkaranpaiston Kössi ja Iisa kävivät yläkerran ikkunoista katsomassa ilotulitusta. Iisa kertoi vähän pelkäävänsä niitä pommeja. Mutta ukin sylissähän ei tarvitse pelätä mitään.

Eilinen päivä oli tosi aurinkoinen. Aurinko paistoi aivan pilvettömältä taivaalta. Pakkasta oli päivällä noin - 6 astetta. Kävin hiihtämässä Pirunpesän ja kilpavitosen lenkit. 15 km. Kaikenkaikkiaan olen nyt tänä talvena hiihtänyt enemmän kuin koskaan elämässäni 527 km. Kössillä on jo  varmaan ainakin 800 tai 900 rikkoutunut.  Joten ei voi hiihtokelejä moittia.

Tästä sunnuntai päivästäkin on luvattu aurinkoista päivää joten 

AURINKOISTA MAALISKUISTA SUNNUNTAITA KAIKILLE!

ps. muistetaan laittaa ne pääsiäisruohot kasvamaan nyt on vajaa 3 viikkoa pääsiäiseen!