Ennen Madeiran matkaa piti tietysti taas ahkerasti selailla matkaoppaita ja karttoja ja miettiä minne haluaisimme saarella mennä.Osallistuimmekin yhteen retkeen tutustumalla Länsi-Madeiraan Marion  opastuksella. Yhden retken teimme ominpäin maaseutubussilla Curral das Freirasiin Nunnien laaksoon.

Lentokonelukemisina minulla oli työkaverilta lainaksi saamani Anne Holtin Vereen kirjoitettu. Koska kirja oli niin mukaansa tempaava luin siitä jo menomatkalla lähes puolet , joten minun piti lainata Pestanan kirjastosta vielä välilukemiseksi Agatha Christien Kuolema Niilillä, jotta paluumatkallekin vielä riittäisi lukemista.

 

Agatha Christien Kuolema Niilillä:

Maailman rikkain tyttö Linnet Ridgeway on tottunut saamaan kaiken mitä haluaa - myös parhaan ystävättärensä Jacquelinen sulhasen¿

Kun Linnet nimittäin näkee komean mutta pennittömän Simon Doylen, ystävätär ei enää merkitse hänelle mitään.

Linnetin ja Simonin häät aiheuttavat kissankorkuisia otsikoita juorulehdissä ja sekavia tunteita erinäisissä henkilöissä, joille Linnetin omaisuus on tärkeä.

Häämatkasta, luksusristeilystä Niilillä, tulee painajainen. Kaunis perijätär tuntee kateuden ja mustasukkaisuuden verkon kiristyvän ympärillään ja anoo apua

Hercule Poirotilta.

 

Curral das Freirasissa oli tämän näköistä.