Kaaarina Toijanniemi: Vilhelmiina

Uusikaarlepyy : Suomen Äänikirjat, 1988

5 C-kasettia

Nuoren naisen selviytymiskertomus.  Erittäin mukava kuunneltava puikkojen kilinän säestyksellä.

Asiasanat / Aihe äänikirjat, historialliset romaanit
 

Liisa Tammio: Maan ilot

Uusikaarlepyy : Suomen äänikirjat, 1999

5 C-kasettia

Asiasanat / Aihe Siltala, Riina, Illman, Henrik, Kukkonen, Ville, Kallio, Tero, äänikirjat, viihdekirjallisuus, rakkausromaanit, huumori, pettymys, uskottomuus ...
 

Ja ihan itse kirjan sivuilta luettua

Joseph Pittman: Salaisuuksien kaupunki

Asiasanat / Aihe Alden, Carson, kehitysromaanit, rakkausromaanit, suvut : Aldenit, pikkukaupungit : Yhdysvallat : Turner Juction

Mukava kertomus nuoren miehen yllättävästä elämänmuutoksesta.

Linda Olsson: Laulaisin sinulle lempeitä lauluja

Vanha Astrid asuu pienessä ruotsalaisessa kylässä lähes erakoituneena. Kylän väki on leimannut hänet kummajaiseksi ja noidaksi. Eräänä talvisena päivänä kylään muuttaa Veronika, kolmekymppinen kirjailija, joka kirjoittaa mökissään ja parantelee haavojaan - hän on menettänyt hiljattain elämänsä rakkauden. Astrid tarkkailee uutta tulokasta vaivihkaa ja ottaa viimein kontaktin naapuriinsa.

Naisilla ei pintapuolisesti arvaisi olevan juuri mitään yhteistä. Sisäisesti heitä kuitenkin yhdistää suurten menetysten tuska, padotut tunteet ja yksinäisyys. Lettujen ja mansikkahillon äärellä käytyjen keskustelujen myötä naiset löytävät toisistaan lohdun ja sielunkumppanin, jolle avautua tuskastaan.

Astrid on kantanut raskasta salaisuutta sisällään ja kykenee vasta elämänsä loppumetreillä paljastamaan sen Veronikalle. Veronika ymmärtää vähitellen, että tarina jonka hän haluaa kertoa onkin Astridin tarina.

Vaihteeksi aivan erilaista kerrontaa. Koskettava kertomus. Lue!  Suosittelen.