81. TOINEN PURO BATIK HUIVINI

Malli: nro 5  kaulaliina pudotetuilla silmukoilla   Novita Kevät 2010

Lanka: Puro Batik 834

Menekki: 97g

Puikot: 4½

 

 

 

82. LAPSEN PIPO

Malli: virkattu Minttu myssy

Lanka: Pirta Samba  4074

menekki: 42g

virkkuukoukku: 3½

 

 

 

 

83. LAPSEN PIPO

Malli: virkattu Minttu myssy

Lanka: Rondo Cottonella

menekki: 34g

virkkuukoukku: 3½

 

 

84. VAUVAN PIPO

Malli: Dulaan fetching hat

Lanka: Diana

menekki: 20g

puikot: 4

85. VAUVAN PIPO

Malli: Dulaan Fetching hat

Lanka: Sublime baby cashmere merino silk dk

menekki: 22g

puikot: 4

Leena Lehtolainen: Henkivartija

Suomalainen liikenainen Anita Nuutinen surmataan Moskovassa hämärissä olosuhteissa. Hänen henkivartijansa Hilja Ilveskero on edellisenä päivänä pikaistuksissaan irtisanoutunut Anitan palveluksesta. Poliisi on kiinnostunut Hiljan liikkeistä Moskovassa, sillä työantajan jättäminen suojatta juuri ennen surmaa näyttää varsin epäilyttävältä.

Vastaajaan jätetty uhkausviesti sekä edesmenneen Anitan hätääntynyt avunpyyntö saavat Hiljan pelkäämään oman henkensä puolesta. Suomeen palattuaan Hilja päättää joksikin aikaa vetäytyä maan alle. Mutta poliisille on vastattava jo toimiluvan säilymisen takia.

New Yorkissa henkivartijakoulutuksen saanut Hilja epäilee Anitan surmasta tämän entistä yhteistyökumppania Valentin Paskevichia, yhtä Moskovan kiinteistökuninkaista,jota Anita on vedättänyt taitavasti. Hilja huomaa Paskevichin torpedon seuraavan itseään, mutta kuka arvoituksellinen David Stahl todella on?

Hilja palkataan kansanedustajan turvahenkilöksi, eikä hänellä ole varaa tehdä toista virhettä. Uuden toimeksiannon myötä alkaa rikosvyyhdin kansainvälinen mittakaava paljastua. Tiukan paikan tullen Hilja näyttää, että hänessä on enemmän petoa kuin pelkkä sukunimi...

Henkivartija on Leena Lehtolaisen uudenlainen rikosromaani, kansainvälisen trillerin piirteitä ammentava tiheä jännityskertomus, jossa kukkii myös ironia ja huumori.

 

Tosi jännä ja mukaansa tempaava ja romantiikkaakin löytyy.  Kannattaa kuunnella.